Vi har åpent mandag til fredag fra 7-15

Trykk på plater til vegg eller himling; med ditt eget bilde eller fra vår bildebank. Vi kan bildemanipulere, legge på effekter, gå utenfor standardstørrelse og skreddersy ditt unike prosjekt. På fargede plater benytter vi oss ofte av hvit trykkfarge. Da kan man legge en hvit farge på deler av platen og fargetrykk oppå, for å få gjengitt et bilde/logo på riktig måte. Spør oss! Vi er alltid klare for nye, spennende prosjekter og løsninger!

Vi kan trykke på ulike type plater. Spør oss!

Akustikk 40 mm

Ekko eller klang i rommet? Vi trykker rett på lydabsorberende plater. Lette plater med valgfritt motiv eller farge, løser problemer med dårlig akustikk, klang og støy på arbeidsplassen, på spiserommet eller hjemme. Gjør lyddempingen til en dekorativ del av innredningen. 

Akustikkbildet er minimalistisk i sitt uttrykk, grunnet de hvite kantene som gjør en innramming overflødig.

Standardstr. 60x60 cm / 120x60 cm

Leveres med egnet oppheng

Himling 17 mm

Hvorfor ha et hvitt kjedelig tak? Et tak med én eller flere trykte plater skaper en skikkelig WOW-faktor! Hva med et bilde eller en tekst over tannlegestolen eller frisørstolen? Det er ganske kjedelig for pasienten/kunden å se opp i et hvitt tak..Eller hva med takplater med freshe, tilpassede farger i bedriften, butikken, på kontoret eller hjemme? Trykk logoen din eller et produkt og skap et stilig blikkfang... Mulighetene er mange og kun fantasien setter grenser. Det er rimelig og enkelt å bytte ut én eller flere plater dersom du allerede har et himlingsystem. Eller om du ikke har et system, så er platene så lette i vekt, at det er enkelt å lime de opp selv i eksisterende tak.

Standardstr. 60x60 cm

Hvit aluminium 3 mm

Sandwichplatene fremstilles med aluminiumsoverflate og plastkjerne, og derfor er de svært hardføre og kan benyttes til alle bruksområder, enten innendørs eller utendørs.

Skal platene stå ute over lengre tid bør platen også lamineres.

Skreddersydde størrelser

Leveres med egnet oppheng eller hull


Børstet aluminium 3 mm

Platen består av børstet aluminium på for- og bakside og en kjerne av sort plast som gjør at bildet både får lav vekt og blir avstivet. Trykk på børstet aluminium gir de hvite og lyse flatene en lekker metallisk effekt. Bilder kan designes slik at man oppnår kunstneriske effekter med utheving og kontraster med matt trykk hvor aluminiumen ikke synes.

Skreddersydde størrelser

Leveres med egnet oppheng eller hull

Plexiglas/Akryl 

Plexiglas, eller akryl, som dette materialet også kalles, brukes ofte som erstatning for glass, da det veier ca. en halvdel av det glass veier, og samtidig har svært høy slagfasthet. Plexiglass gir høy fotokvalitet med klare og livlige farger. Bildekvaliteten er skarp og har en høyglanset overflate. Med trykket på baksiden får bildet en flott dybdevisning.  De egner seg også godt som spiseunderlag eller sprutplater på kjøkkenet eller badet. 

Tre/finér 14 mm

Ønsker du et rustikk uttrykk til ditt motiv, er finér tingen. Platene er bygget opp av tynne finérsjikt som er limt sammen til en solid plate. Det forekommer trestruktur og kvist i platene, noe som gir et unikt inntrykk. Det forekommer kvister som er synlig i ulik grad, og man vil ikke ha kontroll over hvor disse kvistene havner i forhold til trykket.

Skreddersydde størrelser

Oppskummet PVC

Oppskummet PVC er spesielt mye brukt til skilter fordi det er et svært robust materiale sett i forhold til den utrolig lave vekten. Platene er svært stive og sterke og er samtidig relativt motstandsdyktige overfor små rifter og skrammer. Platen er UV-stabilisert og dermed egnet til både utendørs- og innendørsbruk.  

Skreddersydde størrelser

SP Outdoor

Hvit, rimelig kartong som kan brukes til mye. Den er impregnert og vannavvisende og kan henge ute flere uker.

Dette produkter passer for borddisplays, gulvdisplays, skilt og tags.

Skreddersydde størrelser

Speilglass/glass

Enten det er for hotell, offentlige rom, eller privat, er trykt glass og speilflater en av de mest innovative og effektive løsningene for å bringe farge og liv inn i rommet ditt.

Skreddersydde størrelser