Plater med trykk

Vi kan trykke på mange ulike type plater. Spør oss!

Akustikk 40 mm

Ekko eller klang i rommet? Vi trykker rett på kortreiste lydabsorberende plater produsert hos Glava.

Lette plater med valgfritt motiv eller farge løser problemer med dårlig akustikk, klang og støy på arbeidsplassen, på spiserommet eller hjemme. Gjør lyddempingen til en dekorativ del av innredningen.

Akustikkbildet er minimalistisk i sitt uttrykk, grunnet de hvite kantene som gjør en innramming overflødig. Men de kan også leveres med svart eller hvit sveveramme

Standardstr. 60x60 cm / 120x60 cm

Himling 17 mm

Hvorfor ha et hvitt og vanlig tak? Hva med et bilde eller en tekst over tannlegestolen eller frisørstolen? Eller hva med takplater med freshe, tilpassede farger i bedriften, butikken, på kontoret eller hjemme? Trykk logoen din eller et produkt og skap et stilig blikkfang... Lag et livlig og spennende tak!

Det er rimelig og enkelt å bytte ut én eller flere plater dersom du allerede har et himlingsystem. Og har du ikke et system, så er platene så lette i vekt at det er enkelt å lime de opp selv i eksisterende tak.

Standardstr. 60x60 cm / 120x60 cm

Hvit aluminium 3 mm

Sandwichplatene fremstilles med hvit aluminiumsoverflate og plastkjerne, og derfor er de svært hardføre og kan brukes både innen- og utendørs.

Platene egner seg godt til gateskilt, husskilt, parkeringsskilt og som inngangsskilt. De kan også brukes innendørs i bedriftsmiljøer og i hjemmet som en del av innredning og dekor.

Skal platene stå ute over lengre tid bør platen også lamineres.

Skreddersydde størrelser.


Børstet aluminium 3 mm

Platen består av børstet aluminium på forsiden og hvit aluminium på baksiden, og en kjerne av sort plast som gjør at bildet både får lav vekt og blir avstivet.

Trykk på børstet aluminium gir de hvite og lyse flatene i bildet en lekker metallisk effekt. Bilder kan designes slik at man oppnår kunstneriske effekter med utheving og kontraster, og med matt trykk der aluminiumen ikke synes.

Skreddersydde størrelser.

Plexiglass/Akryl 

Plexiglass, eller akryl, som dette materialet også kalles, brukes ofte som erstatning for glass, da det veier ca. halvparten av det glass veier, og samtidig har svært høy slagfasthet. Plexiglass gir høy fotokvalitet med klare og livlige farger. Bildekvaliteten er skarp og har en høyglanset overflate. Med trykket på baksiden får bildet en flott dybdevisning. Plexiglass egner seg også godt som spiseunderlag eller som sprutplater på kjøkkenet eller badet.

Skreddersydde størrelser.

Tre/finér 14 mm

Ønsker du et rustikk uttrykk til ditt motiv, er finér tingen. Platene er bygget opp av tynne finérsjikt som er limt sammen til en solid plate. Det forekommer trestruktur og kvist i platene, noe som gir et unikt inntrykk. Kvistene er synlig i ulik grad, og man vil ikke ha kontroll over hvor disse kvistene havner i forhold til trykket.

Skreddersydde størrelser.

Oppskummet PVC

Oppskummet PVC er spesielt mye brukt til skilter fordi det er et robust materiale sett i forhold til den utrolig lave vekten. Platene er svært stive og sterke og er samtidig relativt motstandsdyktige overfor små rifter og skrammer. Platen er UV-stabilisert og dermed egnet til både utendørs- og innendørsbruk.

Skreddersydde størrelser.

SP Outdoor

Hvit, rimelig kartong som kan brukes til mye. Den er impregnert og vannavvisende og kan henge ute flere uker.

Pappskilt er blitt et stadig mer populært valg for skilting innendørs fordi de er solide, lette og rimelige. Dette produktet passer godt for displays, skilt og tags. Vi kan trykke på begge sider.

Skreddersydde størrelser.

Speilglass/glass

Enten det er for hotell, offentlige rom, eller privat, er trykt glass og speilflater en av de mest innovative og effektive løsningene for å bringe farge og liv inn i rommet.

Bruk speil for å øke romfølelsen, hente inn lys og skape stemning i et rom. I tillegg til å få rom til å virke større, er speil en dekorativ og spennende interiørdetalj. Med trykk på speil kan du skape blikkfang ingen andre har.

Skreddersydde størrelser.


Plater med trykk til vegg eller himling; med ditt eget bilde eller fra bildearkivet på stock.adobe.com. Vi kan bildemanipulere, legge på effekter, gå utenfor standardstørrelse og skreddersy ditt unike prosjekt. Spør oss! Vi er alltid klare for nye, spennende prosjekter og løsninger!